[ română ] | english | deutsch
 
 
Arhitectura Modelare 3D Amenajari Interioare Consultanta Despre noi Contact Blog
 
  Proiecte de amenajari interioare  
 

STANESCU - Locuinta P+1+M

Data : 07-2008
Adresa : Corbeanca
Client : Adrian Stanescu
 

Aceasta este o amenajare de interior a unei case proiectate chiar de noi. Desi munca noastra a fost destul de mult usurata de faptul ca aveam deja puse pe hartie niste principii de baza dupa care ar trebui sa functioneze locuinta, au existat destule provocari rezultate din faptul ca trebuia sa prezentam beneficiarilor o idee noua si diferita. Totodata, trebuia sa acomodam in proiect si dorintele si determinarile rezultate din stilul lor de viata.
Spre exemplu, camera copilului am proiectat-o in asa fel incat sa fie cat mai mult spatiu pe podea pentru joaca, suspendand patul la doi metri inaltime si prevazand o scara din mobilier pentru acces. Totodata, am inchis ultimele doua rampe ale scarii in asa fel incat camera de la mansarda, in care am amenajat un birou, sa poata fi separata de restul casei.
Pentru livingul de la parter am propus doua solutii: una cu subtile influente japoneze in care am folosit mai mult lemn, proportii specifice si un tavan luminos, iar cealalta cu forme curbe, cu infuente organice, avand o ingrosare a peretelui semineului si un bar rotund si luminos.