[ română ] | english | deutsch
 
 
Arhitectura Modelare 3D Amenajari Interioare Consultanta Despre noi Contact Blog
 
  Proiecte de modelare 3D  
 

CORBEANCA - Locuinte Insiruite

Data : 08-2007
Adresa : Corbeanca
Client : Trend Imobiliar
 

PERPSEPCTIVE EXTERIOR

Constructia modelului 3d de exterior pentru acest ansamblu rezidential a presupus realizarea unei cladiri de apartamente, inalta P+1+M, care se repeta de cinci ori, si a terenului cu amenajarea curtilor si drumul de acces. Volumetria a fost usor de construit, fiind folosite volume simple, cu un grad ridicat de repetare. Cele cinci cladiri se diferentiaza intre ele prin doua texturi: tencuiala si caramida care sunt de doua culori. Anturajul folosit pentru animarea imaginilor de exterior este realizat in 2d, cu exceptia masinilor care sunt modele 3d cu un nivel mic de detalii. Jocul simplu de volume pe fatade este pus in evidenta de o sursa de lumina care actioneaza drept soarele pe cer.   

PERSPECTIVE INTERIOR

Imaginile de interior ilustreaza o posibila varianta de finisare si mobilare pentru locuinta tip din acest ansamblu rezidential. Modelul 3d de interior cuprinde parterul, etajul si mansarda, fiind construit cat mai detaliat. Mobilarea respecta modul de dispunere si gabaritele prezente in planurile de arhitectura. Texturile si iluminarea confera acel grad de realism necesar pentre astfel de vizualizari 3d.    

ANIMATII

Filmele de prezentare au fost gandite pentru a realiza o prezentare atat a exteriorului cat si a interiorului acestor unitati de locuit. Animatia de exterior scoate in evidenta asezarea constructiilor pe teren, relatia intre acestea, detalii la nivelul fatadelor si amenajarea de exterior. Traseul turului de exterior se continua cu animatia de interior, din care se evidentiaza modul de functionare a spatiilor, orientarea diverselor incaperi si proportiile tuturor camerelor de locuit.