[ română ] | english | deutsch
 
 
Arhitectura Modelare 3D Amenajari Interioare Consultanta Despre noi Contact Blog
 
  Proiecte de modelare 3D  
 

LA CITTADELLA

Data : 07-2007
Adresa : Chiajna
Client : Trend Imobiliar
 

PERPSEPCTIVE EXTERIOR

Modelul 3d al acestui ansamblu rezidential a presupus constructia a 8 tipuri de cladiri de apartamente. Mai intai s-a construit terenul cu toate amenajarile de exterior si, separat, cele 8 prototipuri, dupa care s-au pozitionat si multiplicat. In ceea ce priveste texturile, s-a acordat o deosebita atentie pentru textura invelitorilor de acoperis (realizata complet in 3d, pe care s-a aplicat o textura de tigla tip olan) si pentru textura pavimentului, care este o combinatie de piatra cu borduri de caramida.  


PERSPECTIVE INTERIOR

Imaginile de interior surprind doua apartamente de 3 camere, un duplex si o vila. La cererea beneficiarului interioarele au fost tratate intr-o maniera minimalista, prin aceasta dorind sa se puna in evidenta deschiderile spatiului interior. Tot in acelasi sens s-a folosit o camera cu un obiectiv mai  mare. Din punct de vedere cromatic s-a urmarit obtinerea unei imagini unitare la nivelul fiecarui apartament.   


PLANURI DE PREZENTARE

Planurile de prezentare au fost realizate intr-o tehnica 2d pe baza planurilor de arhitectura. Texturile folosite la pardoseli respecta in totalitate caracteristicile materialelor ce vor fi folosite la executie din punct de vedere cromatic, proportii si modul de dispunere. Mobilierul este construit in 3d si inserat piesa cu piesa. La aceste planuri de prezentare s-a realizat si partea de paginare cu scheme de localizare, texte cu informatii despre apartament si o imagine de fundal.   

ANIMATII

Pentru ansamblul La Cittadella s-au realizat animatii de exterior si de interior.

Turul virtual cu exteriorul combina o vedere de ansamblu a dezvoltarii imobiliare cu o trecere la nivelul ochiului prin curtea interioara, scotand in evidenta amenajarile de exterior. Animatia de exterior ilustreaza cum sunt pozitionate cladirile una fata de cealalta si orientarea apartamentelor.

Filmele de interior ofera oportunitatea vizualizarii apartamentelor in starea lor finala, cu toate finisajele, mobilate si decorate. Modelele 3d de interior au fost construite dupa planurile de arhitectura. Texturile folosite la finisajele de interior au fost stabilite impreuna cu beneficiarul, imitand in cel mai mic detaliu materialele ce vor fi folosite la executia acestor apartamente. Traseul animatiilor de interior cauta sa realizeze un tur complet al tuturor camerelor pentru fiecare tip de apartament.