[ română ] | english | deutsch
 
 
Arhitectura Modelare 3D Amenajari Interioare Consultanta Despre noi Contact Blog
 
  Proiecte de modelare 3D  
 

SUBCETATE

Data : 07-2008
Adresa : Brasov
Client : Trend Imobiliar
 

PERSPECTIVE EXTERIOARE

Modelul 3d reprezinta un imobil de apartamente si birouri cu o inaltime de P+6, amplasat intr-o zona urbana. La constructia 3d s-a pornit de la fatade, realizandu-se doar anvelopanta cladirii. Texturile folosite la tratarea exteriorului sunt de natura standard, regasindu-se doar doua culori de tencuiala, sticla si tamplaria. Anturajul folosit este de doua tipuri: vegetatia si masinile sunt realizate ca volume 3d, in timp ce oameni sunt rezultati din fisiere RPC 2d . Perspectivele din care a fost surprins acest imobil au fost stabilite de comun acord cu beneficiarul pe baza propunerilor noastre.

PERSPECTIVE INTERIOARE

Imaginile de interior ilustreaza cele trei tipuri de apartament (3, 4 si 5 camere) ce se regasesc in aceasta cladire. Aceste vizualizari au avut ca scop sublinirea potentialului pe care il detine spatiul interior al fiecarui apartament. In acest sens, s-a utilizat o varietate de texturi, mobilier si corpuri de iluminat.  

ANIMATIE

Vizualizarea animata a acestei cladiri de apartamente a urmarit o prezentare atat in ansamblu cat si in detaliu. Traseul turului virtual realizeaza o rotatie de 360 de grade in jurul dezvoltarii imobiliare si a fost conceput intr-o bucla continua (finalul coincide cu inceputul). Pentru aceasta animatie s-a folosit un fundal care imita bolta cereasca, astfel cerul nu se mai roteste urmarind miscarile camerei.