[ română ] | english | deutsch
 
 
Arhitectura Modelare 3D Amenajari Interioare Consultanta Despre noi Contact Blog
 
  Proiecte de modelare 3D  
 

LANDAU

Data : 03-2008
Adresa : Landau - Germania
Client : Stefan Wollenweber
 

PERSPECTIVE EXTERIOR

Modelarea 3d a presupus realizarea unui bloc de apartamente P+3+M, amplasat pe un teren in orasul Landau din Germania. Modelul 3d a fost ridicat dupa planul de amplasament, planurile nivelurilor, sectiuni si fatade. Materialele au fost alese dupa indicatiile de pe fatade si de comun acord cu beneficiarul, in urma prezentarii unor imagini preliminare. In privinta materialelor, o atentie deosebita s-a acordat sticlei, care are toate proprietatile necesare precum culoarea, transparenta specifica si reflexe. Anturajul din imagini a fost ales si amplasat pentru a da impresia unei cladiri data in folosinta, spre deosebire de aspectul de macheta a majoritatii modelelor 3d.

PERSPECTIVE DE INTERIOR

Am realizat imagini de interior pentru trei tipuri de apartamente (2 camere, 3 camere, 4 camere). Pe langa constructia modelului 3d pe baza planurilor de arhitectura, am gandit si amenajarea de interior. Astfel, am propus scafele de la nivelul tavanului si peretilor, obiectele de mobilier, cromatica incaperilor si iluminatul de interior. Texturarea si mobilierul ales au urmarit punerea in valoare a potentialului pe care il detin aceste tipuri de apartamente. Realismul imaginilor de interior a fost subliniat prin folosirea a diverse obiecte decorative cat si a unor obiecte obisnuite in functie de destinatia fiecarei camere.

PERSPECTIVE DE TIP BANNER

Acest tip de imagine a fost mai greu de realizat datorita rezolutiei, care, in cazul lucrarii de fata, atinge 5905 x 4429 px. Timpul consacrat pentru procesarea unei astfel de imagini este de 4 - 6 h, folosind o statie grafica.